(VIDEO) COMEL TERUK! PEMINAT SERONOK TENGOK EMMA MAEMBONG AJAR ANAK BUAH MARAH…

Sememangnya hati manusia memang mudah tercuit apabila melihat keletah anak-anak kecil yang semakin membesar.

MH pasti ramai antara korang yang follow anak-anak artis hanya kerana mahu melihat keletah mereka kan?

Tak dapat dinafikan keletah anak-anak kecil ni memang boleh buat kita tersenyum seorang diri.

Baru-baru ini MH ada terlihat satu perkongsian pelakon cantik, Emma Maembong bersama anak buahnya.

Tersenyum MH melihat keletah anak buahnya yang diajar untuk memarahi kakak yang mengganggunya oleh ibu saudaranya ini.
Ok lah MH taknak cakap banyak, jom MH belanja korang video macam mana Emma ajar anak buah dia untuk

marah.

Aduh lucu betul MH tengok dua beranak ni. Emma pun tak kurang kelakar juga. Pecah perut MH menahan ketawa melihat cara Emma mengajar anak buahnya itu.
Rata-rata Emma juga sama seperti MH merasakan pelakon tersebut dan anak buahnya sama-sama comel!

Komen netizen

nadzirah.abrash: hahahaha soooo cute gilaaaaaaa. btw emma mcm takde beza dgn baby tu sama cute tho. baby tu pun pandai jee ahaha

buygoldmino: Melting tgk emma pandai layan budak2😅

muhamadhalimah: Suke tguk. Emma layan anak saudaranya..nampak sgt loving mima Tu!!

athirah_zakaria_@alvinchong123 KAHKAHKAHKAHKAH

nas_zarraAduiii..sgt comeiiii..grramnyaaaa

dott.mkTa tahan puk pukk tuu!! 😂😂
ezernazulaikha@cuaaae

@damiaabatrisyiaa_
aidafrhnhSo cute !!!

@saifuddin_zulkeflee tgk niii

akmalsaiman_@zulaikhajj
shakirahashimHaha comel je dia

rasydanrosdipok pok 😆
bajuraya.2o18Ni nak marah pun tak jadi cani 😂

aimmdweComel part senyum tu 😍
_qar30_hahhah comel

armanns_Cute ariana 😂

thehoneylemontea@dimyatinuh comel kannnn😆

Sumber: Instagram Emma Maembong

Kredit: MH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *